قیمت چای فله

نرخ روز انواع چای لاهیجان

داشتن نرخ روز چای می تواند یکی از موارد مهم در کسب و کار مشاغل مرتبط و صادرات آن باشد. با فراهم شدن این شرایط و خرید مستقیم، انواع چای لاهیجان را بی دغدغه با مناسب ترین قیمت در اختیار داشته باشید.

تقاضای بالای چای در بازار و عدم دسترسی مستقیم به چای ایرانی در نقاط خاصی از کشور سبب شده تا با وجود دسترسی آسان به چای خارجی ذائقه ها به سمت آن کشیده شده و لاجرم مجبور به خرید و مصرف چای های خارجی شوند که هیچ اطلاعی از نوع چای مصرفی در آن و مواد افزودنی داخلش ندارند علاوه بر آنکه با این وجود باید آن را با نرخ بالائی نیز تهیه نمایند.
کشت چای در ایران را می توان تنها به دواستان گیلان و مازندران محدود دانست که فاصله موجود این دو منطقه تا سایر شهر ها و عدم مدیریت صحیح در پخش سبب اختلال در دسترسی، دخیل شدن واسطه های بسیار و هزینه های جانبی بالایی شده است.
شهر لاهیجان یکی از مراکز مهم تولید چای بوده که می توان در این شهر انواع چای سیاه و سبز را با مناسب ترین نرخ و بالاترین کیفیت به جهت تولید به دور از هر گونه مواد شیمیایی و اطمینان از تازه بودنش تهیه نمود.


سندیکای چای شمال نیز در این شهر واقع بوده و نظارت های لازم کارشناسان خبره در این زمینه سبب شده تا بهترین ارقام تولیدی را چه به لحاظ عطر، طعم و رنگ در این شهر داشته باشیم.
با توجه به زحمات اعمال شده در چیدن و تولید و فرآوری در حال حاضر چای لاهیجان با نرخ بسیار پائین تر از ارقام خارجی در حال فروش در بازار می باشد.
اهمیت به این موضوع سبب شده تا تجار و بازرگانان نگاه ویژه ای به چای این منطقه داشته باشند و سالانه حجم بالایی از چای لاهیجان رهسپار بازار های سایر کشور ها می شود.
نرخ روز انواع چای لاهیجان را زین پس می توان جویا و سپس با ثبت سفارش خود آن را در هر نقطه از کشور در سریعترین زمان ممکن در اختیار داشته باشید.

خرید و فروش عمده چای لاهیجان

قدمت کشت و تولید چای در لاهیجان و مرغوبیت چای آن به لحاظ عطر، طعم و رنگ سبب شده تا بازار خرید و فروش عمده و صادرات در این شهر بیش از پیش مورد توجه تجار، کاسبان و مصرف کنندگان باشد.

گیاه چای برای اولین بار در سال 1279 شمسی توسط محمد میرزای چایکار ملقب به کاشف السلطنه در لاهیجان و مناطق همجوار آن مورد کشت قرار گرفت و همین جریان سرآغازی شد برای تولید چای ایرانی و محبوبیت چای لاهیجان.
هم اکنون پس از سال ها خرید و فروش عمده چای یکی از کسب و کار های مهم در این شهر بوده و با ورود به این شهر باغ های چای بسیار زیبایی را مشاهده خواهید نمود که نظیر آن را نمی توان در سایر نقاط کشور مشاهده نمود و یکی از جاذبه های توریستی این منطقه محسوب می شود.
نوشیدن چای در میان اقوام ایرانی از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و یکی از پای های ثابت در صبحانه خانواده هاست و با توجه به نقش مصرفی و تقاضای بازار می توان واسطه های بسیاری را در این راستا مشاهده نمود که با اختلاط در چای و دست به دست دادن آن علاوه بر کاهش کیفیت سبب افزایش قیمت چای در بازار می شوند.
چای لاهیجان را می توان به واقع یک چای سالم، ارگانیک، خالص و کاملا طبیعی دانست، به طوری که هم اکنون آوازه چای ایرانی با چای لاهیجان آمیخته شده و به عنوان یک برند معتبر و معروف در حال خرید و فروش می باشد و به واقع با کیفیت دارا بوده قابل رقابت در بازار جهانی می باشد.
چای دستی لاهیجان یکی از چای های زبانزد در بین انواع چای سیاه و سبز بوده که هر فردی را که از آن نوشیده باشد نمک گیر کرده و از طرفداران آن می شوند، این چای به شیوه ای کاملا سنتی و به کمک دست توسط معدودی از خود کشاورزان تهیه و در دستگاه های خاص خشک می شوند و دارای نرخ بسیار بالاتری نیز نسبت به چای های کارخانه ای می باشند.
از بین سایر چای ها می توان چای سرگل و ممتاز لاهیجان را سرآمد سایرین دانست که بیشترین حجم خرید و فروش عمده را در طول سال دارا می باشند.
هم اکنون با ثبت سفارشات خود می توانید بهترین انواع چای لاهیجان را به صورت مستقیم از این شهر خرید و در حداقل زمان آن را در اختیار داشته باشید.

از تولید تا خرید چای شمال

آیا می دانید که برگ سبز چای چگونه و طی چه مراحلی به چای خشک تبدیل می شود؟ شما می توانید از تولید مرحله به مرحله تا فروش چای شمال را آگاه و جهت خرید عمده و مستقیم آن اقدام نمایید.

در مناطق چایخیز شمال ایران بوته چای پس از یک دوره استراحت زمستانه و آغاز جوانه زدن در بهار در أواسط اردیبهشت آماده چیدن می شوند و پس از آن این عمل به فاصله تقریبی هر 45 روز مجدد انجام می پذیرد.
برگ های بالایی و مرغوب چای از بوته جدا و در زنبیل های مخصوص جمع آوری و راهی کارخانه می شوند تا سرنوشت نهایی آن ها در آنجا رقم بخورد.
در ابتدا برگ های سبز پس از ورود به کارخانه توسط کارشناسان بر اساس کیفیت و نوع برگ های چیده شده از کشاورزان خریداری می شود.
چای در کشور ما به روش ارتدوکس تولید می شود که شامل مراحل زیر می باشد.

مرحله اول) پلاس برگ
در این مرحله برگ ها بر روی صفحات بزرگ و مشبک و در ردیف های زیاد ریخته شده و به مدت چهل و هشت ساعت جهت پلاس شدن زمان سپری می کنند که در نتیجه آن رطوبت برگ ها کاهش و از حالت ترد بودن خارج می گردند.
در مواقعی نیز این عمل توسط دستگاه ها و ماشین های خاصی انجام شده که حرارت، سرعت وزش باد و تبخیر آب موجود در برگ و مدت زمان آن تحت کنترل خواهد بود.

مرحله دوم ) مالش
در این مرحله برگ های چای به قسمت دیگر منتقل شده و توسط دستگاه لول و پیچیده می شوند و سبب میشه تا با حفظ شیره و مواد داخل سلولی در رنگ و طعم نهایی چای تاثیر بسیاری داشته باشد.
دستگاه شامل یک قسمت ثابت و متصل به زمین بوده و در بالا متحرک که با چرخش مدور سبب می شود تا برگ ها لوله ای شوند.
در این مرحله با توجه به مالش های پیاپی و عملیات غربال چای مالش 1،2 و 3 به دست می آید.
چای هایی که دارای برگ های ترد و لطیف باشند در این مرحله آماده تخمیر شده و نیاز به مالش دوم ندارند اما مابقی چای ها برای بار دوم و سوم مالش داده می شوند.

مرحله سوم ) تخمیر
این مرحله را می توان از جمله مراحل مهم در تولید چای سیاه دانست که اندکی تعلل در آن اثر بسیاری بر طعم، رنگ و عطر چای به دست آمده خواهد داشت.
در این مرحله فرآیند های شیمیایی که در طول مرحله مالش آغاز شده با سرعت بیشتری به سرانجام می رسد.

مرحله چهارم ) خشک کردن
این مرحله پایان دادن به تخمیر، حذف رطوبت باقی مانده و حفظ خصوصیات بر جای مانده در برگ چای می باشد.
در این مرحله دستگاه خشک کن برگ ها را کاملا خشک می نماید، و دارای تسمه ای است که چای ها را به قسمتی انتقال می دهد که در آنجا برگ ها پخش و از زیر به آن ها حرارت داده می شود میزان و مدت حرارت در دستگاه خشک کن می تواند در مرغوبیت نهایی چای تاثیرگذار باشد.

مرحله پنجم ) طبقه بندی و سورت
در این مرحله چای ها از غربال ها و یا الک های خاصی عبور داده می شوند و به لحاظ درشتی و ریزی جدا شده و سپس بر اسال کیفیت، ظاهر و اندازه مورد طبقه بندی قرار گرفته و نهایت قیمت گذاری می شوند.
برای جدا کردن چوب از چای از دستگاه فایر مات استفاده می شود که دارای لوله هایی است که با چرخش و ایجاد جریان متناوب و الکتریسیته چوب ها را از چای میزداید و ظاهر زیبایی را به چای می بخشد.

چای های تولید شده و دسته بندی شده در کارخانه های چای شمال سپس با توجه به تقاضای بازار و حجم خرید های بالا و عمده روانه بازار شده و یا به صورت فله و یا بسته بندی در حال فروش می باشند و سبب ایجاد بازار پرتکاپویی در طول سال در مناطق چایخیز کشومان شده.
انواع چای به تنوعی از سرگل، ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاکه موجود می باشند که می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه جهت خرید مستقیم حجم سفارش خود را اعلام و آن را در محل مورد توافق دریافت نمایید.

ارسال مستقیم چای شمال به سراسر کشور

آیا در کسب و کار خود نیاز به تهیه و خرید عمده انواع چای سیاه و سبز شمال دارید؟ فاصله شهر شما تا نواحی چایخیز زیاد بوده و آشنایی به مراکز فروش آن ندارید؟ با ایجاد شرایط ارسال مستقیم چای ایرانی به سراسر کشور مشکل صرف وقت و هزینه دیگر معنا ندارد.

در کشور ما ایران نوشیدن چای در طول روز و در وعده های مختلف از جمله کارهای روزمرگی شده، به طوری که خوردن صبحانه بدون آن معنایی نداشته و یا در پایان یک روز پرتنش کاری تنها چیزی که خستگی را برایمان بی معنا و مفهوم می سازد نوشیدن یک فنجان از چای کاملا طبیعی است تا بتوانیم با آن انرژی از دست رفته مان را بازیابیم.
بیشترین مصرف چای در سراسر کشور ما شامل چای سیاه بوده و به نوعی می توان آن را در عزا و عروسی از یاران همیشگی و یک پای ثابت دانست.
اما آیا می دانید که چای سیاه، سبز و سفید در منشاء از یک گیاه هستند و تنها در مراحل تولید با یکدیگر متمایز هستند؟
در اینجا با توضیحی در عکس مقابل با تفاوت در تولید و شکل گیری آن ها آشنا خواهید شد.

اما آیا کسی را می توان یافت که نخواهد چای را به صورت مستقیم و تازه خرید و مصرف نماید؟
با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب علی الخصوص در استان گیلان و تعدد وجود کارخانه های تولید چای در آن می توان این استان شمالی را منبع مهم و خوب درآمد زایی به لحاظ داشتن انواع چای دانست.
چای شمال با داشتن بستر مناسب به جهت رشد و فرآوری یکی از چای های سالم دنیا محسوب شده که متقاضیان آن رو به افزایش بوده و با توجه به تمام شرایط دارا بوده ارسال مستقیم آن و دسترسی مشتریان به چای تازه می تواند در اشاعه هرچه بیشتر فرهنگ مصرف آن نقش مهمی را ایفا نماید.
با درخواست و ثبت سفارش ارسال مستقیم چای شمال ارزنده ترین چای دنیا را در اختیارتان قرار خواهیم داد، تفاوت را با نوشیدن چای طبیعی و ارگانیک شمال احساس نمایید.

خرید اینترنتی چای ممتاز شمال

چای ممتاز شمال از جمله چای های محبوب و پرفروش در طول سال است که دارای کیفیت و قیمت مناسبی بوده و از طریق خرید اینترنتی در هر زمان در دسترس شما خواهد بود.

با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در شمال ایران، برگ های مناسب بالایی بوته به اصطلاح یک غنچه و دوبرگ از گیاه جدا و راهی مسیر کارخانه می شوند، در آنجا با انجام عملیات فرآوری در چندین مرحله تبدیل به چای خشک سیاه و یا سبز شده و سپس مرحله سرنوشت ساز و یا تفکیک بر روی آن ها صورت می پذیرد که بر مبنای کیفیت، درشتی و ریزی نامگذاری و قیمت نهاده شده و سپس راهی بازار مصرف می شوند.
چای ممتاز یکی از چای های پر تقاضا در بازار ایران بوده که دارای تلخی و گسی در حد متعادلی بوده و به لحاظ عطر، طعم و خوش رنگ بودن مورد قبول اکثر سلایق بوده و به همین دلیل رتبه نخست در تولید را در طول سال دارا می باشد.
این چای با توجه به مرغوبیت در نرخ های مختلف و بالا در بازار شهر های ایران بسته به چند دست چرخیدن و هزینه حمل در حال عرضه بوده و همین امر شاید در خرید های عمده و سپس فروش آن به مصرف کننده را دچار مشکل نماید، حال بماند که ممکن است در این میان این چای شامل اختلاط و عدم دسترسی خالص آن به متقاضیان شود.
حال راهکار مناسب جهت پیشگیری از عوامل یاد شده چه می باشد؟
امروزه خرید اینترنتی دروازه جدیدی را به روی مشتریان باز نموده، به طوری که می توان در هر نقطه ای که هستیم با اتصال به اینترنت و وصل شدن به منابع و مراکز خرید هر جنس و یا محصول کشاورزی را به شیوه ای آسان و در هر حجمی تهیه نماییم.
چای ممتاز شمال و سایر انواع چای های ارگانیک و مرغوب را می توان هم اکنون با راه های ایجاد شده به آسانی تهیه نمود.
طعم واقعی چای شمال هم اکنون در فنجان های چای شماست با اطمینان از نوشیدنش لذت ببرید.
بیش از همیشه به شما نزدیک شده ایم.

صادرات چای شمال به سایر نقاط دنیا

صادرات چای از جمله امور مهم و سودآور برای کشور های تولید کننده آن می باشد و ایران نیز با داشتن موقعیت کشت و تولید چای از این امر مستثنی نیست، با صادرات و خرید و فروش عمده انواع چای شمال به سایر نقاط دنیا در حمایت از این صنعت و ارزآوری آن کوشا باشیم.

بوته چای از جمله گیاهانی است که قدرت رشد در هر آب و هوایی را نداشته و برای کشت نیاز به موقعیت و شرایط اقلیمی خاصی دارد، در ایران می توان آن را در نواحی شمالی یعنی دو استان گیلان و مازندران و مناطق خاصی از این دو استان مشاهده نمود.
چای سیاه و سبز از جمله بیشترین حجم تولید را در این نقاط دارا می باشند و از أواسط اردیبهشت چیدن آن آغاز و سپس هر 45 روز تا اواخر مهر و اوایل آبان ادامه خواهد یافت.
این دو نوع چای به همراه چای سفید در نوع گیاه با هم مشترک و در نحوه تولید از هم متفاوت می باشند.
کشور ما با توجه به مصرف بالای چای از جمله کشور های وارد کننده چای محسوب می شود، زیرا با توجه به حجم مصرف سالیانه چای تولید جوابگو نبوده و به ناچار مقادیر زیادی از آن چه به صورت قانونی و یا قاچاق وارد بازار داخلی می شود.
اما نادیده نگریم که با توجه به موارد یاد شده و برحسب تقاضا چای شمال در حال صادرات به سایر نقاط دنیا نیز بوده و با توجه به ارگانیک بودن آن با قیمت بالایی در حال عرضه در بازار های مورد درخواست می باشد.
جهت صادرات چای نیمه دوم از سال یکی از مناسب ترین زمان ها به جهت نرخ های ثبات یافته و پایین تر بوده و بیشترین درخواست ها را می توان در این مواقع از سال مشاهده نمود، اگر شما نیز از فعالین در این عرصه می باشید می توانید جهت خرید و دریافت لیست قیمت انواع چای ها از هم اکنون اقدام نموده، تا سفارشات دریافت شده در حداقل زمان به همراه مدارک مورد نیاز در اختیارتان قرار گیرد.