فروش چای سیاه سرگل شمال

آیا می دانستید فروش چای سیاه سرگل شمال از چه زمانی آغاز می شود؟ شما کدام یک از انواع چای سیاه یا سبز را می پسندید؟ فرقی نمی کند با ما می توانید هریک از چای های مورد تقاضای خود را انتخاب و خرید نمایید.

چرا ما ایرانی ها چای سیاه را از نوشیدنی های مورد علاقه خود می دانیم؟ و اگر این چنین است چگونه آمار ها مصرف و فروش چای های سیاه آغشته به رنگ را بالا نشان می دهد به طوری که باید سلامت آن برای ما بسیار حائز اهمیت باشد؟
از زمان کشت چای در کشور ما توسط فردی با نام محمد میرزا چایکار ملقب به کاشف السلطنه بیش از یک قرن می گذرد و این در حالیست که قبل آن چای به طرق مختلف به ایران وارد می شده و چون اولین چای با عنوان چای سیاه مورد استفاده و علاقه قرار گرفت با عطر و طعم خاص خود توانست در دل مردم ما جایگاه ویژه ای را باز نماید و از اواخر قرن نوزدهم چایکاری به یک صنعت در شمال و دو استان گیلان و مازندران و تنها در شهر های خاص مبدل شد.


لاهیجان منبع و مبداء رویداد چای و چایسازی بوده و بعد آن می توان به لنگرود، رودسر، چابکسر، املش، شفت، فومن، صومعه سرا، چالوس، رامسر و تنکابن اشاره کرد.
با تمام تواصیف اما ورود چای چه به صورت قانونی و چه قاچاق سبب ایجاد حباب اشباعی در بازار شد و سمت و سوی ذائقه ها با ایجاد بسته بندی های شیک و استفاده از خاصیت رنگدهی در چای با استفاده از مواد شیمیایی و جلب نظر مردم افزایش یافت اما دریغ از اینکه افراد از محتوای بسته باخبر باشند، و حال آنکه سوددهی بالا در قضیه فروش سبب فراموشی سلامت جامعه و عدم حمایت با توجه به تولید چای در شمال گردید.
آغاز فصل بهار و ماه اردیبهشت در شمال تکاپو و هیجان ویژه ای را به جهت برداشت چای می بخشد به طوری که چای حاصل این زمان یکی از چای های با عنوان چای سیاه سرگل بوده که با داشتن خصوصیت عطر، طعم و رنگ کاملا طبیعی می تواند مشخصات بارز یک چای مرغوب را با خود به همراه داشته باشد.


امروزه با تبلیغات گسترده در این زمینه علی الخصوص در دنیای مجازی سطح آگاهی و توقع جامعه نسبت به چای شمال در حال تغییرات مثبتی بوده و حجم تماس های درخواست و افزایش فروش چای شمال حاکی از موفقیت در کسب رضایت مشتریان دارد.
چای های خالص می توانند علاوه بر اینکه به عنوان نوشیدنی مورد مصرف باشند فایده های بسیاری را برای بدن به همراه داشته باشند.
چای سیاه سرگل شمال در کنار سایر درجه های چای شکسته، ممتاز، قلم، باروتی و خاکه بالاترین کیفیت و محبوبیت را داشته و برای اینکه بتوان در هر نقطه از میهن این چای را تازه، عمده و جزیی تهیه کرد.
فروش اینترنتی راهکار آسانی بوده که فراهم شده و می توانید در تمامی مراحل روی مجموعه چای ارگانیک ایرانی حساب ویژه ای را باز نمایید.

صادرات چای لاهیجان فله

صادرات چای لاهیجان به صورت فله و بسته بندی درخواست های بالایی داشته و با داشتن قیمت های فروش رقابتی می توان در این زمینه تجارت خوبی را تجربه نمود.

چای از جمله اقلام پرتقاضا و درآمدزا در بازار است که نیاز روزانه آن در سبد مصرفی خانوارها و نرخ مناسب آن سبب شده تا به عنوان کالای مهم و با تراکنش بالا محسوب گردد.
نخستین آزمون کشت چای در لاهیجان صورت گرفت و پس از جواب دادن کاشت آن به مناطق همجوار نیز وسعت یافت و هم اکنون نواحی کاشت چای 90% در گیلان و 10% مابقی در مازندران وجود دارند که محل و مکان هدف مناسبی برای بسیاری از خریداران و صادرات به حساب می آید.
عوامل و شرایط جوی حاکم در زمان برداشت می توانند نقش مهمی را در میزان تولید حاصل و حجم صادرات چای داشته باشند.
ایران به عنوان پانزدهمین تولید کننده و دوازدهمین کشور مصرف کننده چای در دنیا قرار دارد و به همین رو با واردات شدید چای به داخل و صادرات کمتر آن مواجه هستیم، اما با این تواصیف صادرات چای لاهیجان ارزش اقتصادی بالایی به دلیل کیفیت بیشتر و تعدد تولیدکنندگان و رقابت مابین آنها داشته و نقطه تمرکز خوبی برای تجار و بازرگانان چه داخلی و چه خارجی می باشد.
چای لاهیجان به صورت کاملا طبیعی و بدون افزودن رنگ و اسانس در حال عرضه می باشد و چای این نقطه به عنوان چای ارگانیک و سالم مشتاقان بسیاری را به سمت خود کشانده و می توان به جرات بهترین برند های چای را در این شهر مشاهده نمود که با ارائه مرغوب ترین چای ها توان رقابت با چای های خارجی و حتی بالاتر از آن را دارا می باشند.
اما از مهمترین دلایل افت و کاهش تولید چای و رها کردن باغات در طی سال های اخیر می توان به:
عدم خرید تضمینی و ارزشگذاری پایین برگ سبز چای و ثابت نگاه داشتن آن در طی چند سال متمادی و نبود هیچگونه حمایت کافی از چایکار و کارخانه داران از سمت دولت اشاره کرد.
احیای مجدد باغ های چای و به کارگیری سیستم های پیشرفته چه در پرورش و چه در تهیه چای می تواند در پیشبرد این صنعت مهم واقع شود و افزایش صادرات در این بخش و بهبود وضعیت چایکاران را شاهد باشیم.
صادرات چای فله لاهیجان از سمت خواستاران آن بیش از سایر شیوه ها رسمیت داشته و چای ها در این حالت در کیسه های خاص و مخصوص چای در اوزان 20 الی 25 کیلویی قرار گرفته و چنانچه نیاز به مدارک خاص باشد به همراه تمامی درخواست ها انجام و آماده تحویل می گردد.
تامین انواع چای صادراتی فله لاهیجان در تناژ درخواستی را می توان هم اکنون بی دغدغه از طریق سایت پیش رو در حداقل زمان انجام نمود.

قیمت هرکیلو چای سرگل شمال

قیمت هرکیلو چای سرگل شمال در بازار را مطلعید؟ پس گران نخرید. مرکز چای ارگانیک ایرانی با داشتن انواع چای داخله و اصیل خرید اینترنتی آن را برای افراد متقاضی فراهم نموده است.

شاید شناخت درجه ها و نوع چای برای بسیاری سوال برانگیز باشد.
چای ها بر اساس شکل ظاهر، کیفیت با اسامی خاصی خوانده می شوند چای سرگل، ممتاز، قلم، شکسته، باروتی و خاکه.
در این میان چای سرگل تولید شده در شمال کشورمان به عنوان با کیفیت ترین چای شناخته می شود، زیرا ویژگی های مثبت و قابل انتظار یک چای را داشته ضمن اینکه با توجه به یکدوره استراحت زمستانه گیاه چای و تجدید قوا و برگ های تازه و شاداب خواص و فایده های بسیاری را با خود به همراه دارد.


قیمت هرکیلو چای سرگل شمال بسته به شرایط و نوع منطقه کشت متفاوت بوده ضمن اینکه در حالت عادی نیز قیمت بالاتری را نسبت به سایر چای های داخله دارا می باشد و عمدتا بیشترین حجم متقاضیان را به خود اختصاص داده است و مصرف هرچه تازه تر این چای می تواند عطر و طعم بهتری آزاد نماید.


عدم شناخت بسیاری از چای شمال سبب سوء استفاده و تبلیغات نادرست و ارائه قیمت های بالاتر آن در بسیاری از شهر ها شده و باعث شده تا در مواقعی دید فرد نسبت به این چای تغییر یابد، بنابراین بهترین توصیه ای که می توان جهت تهیه چای سرگل و دیگر چای های شمال نمود این است که آن را از مراکز فروش و قابل اعتماد در نواحی چایخیز خریداری نمایید تا از تازگی آن اطمینان بیشتر و چای مرغوب تری را دریافت نمایید.
یکی از نکات قابل توجه شاکی بودن از دیر دم بودن تر چای شمال نسبت به چای های خارجی و زود دم بوده که در اینجا لازم است یادآوری نموده که چای هایی که به آن ها هیچ افزودنی اضافه نشده و کاملا خالص و طبیعی باشند این خصلت را دارند که باید مدت زمانی را سپری کنند تا بتوانند خصوصیات مربوط به رنگ و طعم خود را آزاد نمایند.
باغات چای شمال قابلیت برداشت و در سه زمان بهار، تابستان و پاییز و به فاصله هر 45 روز را داشته و چای بهاره به عنوان اعلاترین بوده که بیشترین حجم طرفداران چای را می توان به چای لاهیجان با توجه به قدمت و پیشینه مثبت و نظارت در این امر نسبت داد.
شاید اندکی حمایت و اعتماد به چایکاران و تولیدکنندگان شمال بتواند در رواج هرچه بیشتر چای ایران مثمر ثمرتر باشد و هم اینک می توان با شرایط ایجاد شده چای شمال را چه به صورت فله، بسته بندی، عمده و جزیی مستقیم و قیمت مناسب تر دریافت نمود.

خرید اینترنتی چای سیاه ایرانی

خرید اینترنتی چای سیاه ایرانی از جمله پیشنهادات عالی جهت همگانی شدن مصرف این چای اصیل و مرغوب شمال بوده که در فروشگاه چای ارگانیک عرضه مستقیم آن فراهم گردیده است.

برگ سبز چای به لحاظ اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد زیرا منشاء ای است برای تهیه چای سیاه، سبز و سفید.


چای سیاه حاصل اکسیده شدن طولانی تر بوده و همین عمل سبب ایجاد عطر و رنگ بیشتر و خاص در آن شده و باعث شده تا در بین مردم جهان از جایگاه ویژه ای نسبت به سایر چای ها برخوردار باشد.
تجارت در زمینه چای سیاه سودآوری خوبی را برای افراد فعال در این عرصه از گذشته تا به امروز به همراه داشته است.
چای سیاه ایرانی نیز از جمله چای های با رقابت بالا به لحاظ کیفیت دارا بوده است و هم اکنون نیز پا به پای رقبای خود از طرق مختلف به خصوص از طریق اینترنتی در حال پخش و عرضه عمده و حتی جزیی می باشد.
چای سیاه ایرانی به دلیل خصلت طبیعی بودنش باید زمانی را دم کشیده و پس از آن شفافیتی را داراست که تا ساعت ها بدون تغییر باقی مانده رنگ آن بر جداره فنجان باقی نمی ماند و این در حالی است که چای حاوی رنگ پس از دم کشی لایه ای از چربی را بر روی فنجان نشان داده و خود چای مات و تیره و حالت گل آلودگی داشته و بر جداره فنجان می نشیند.
چای سیاه ایرانی به صورت صد در صد خالص بوده و شامل درجه های مختلف چای سرگل، ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاکه می شود و ماندگاری چای سیاه نسبت به چای های دیگر بیشتر می باشد و برای حفظ خواص آن توصیه می شود تا به دور از نور، حرارت و رطوبت نگهداری شود.

چند نکته طلایی برای دم کردن چای سیاه ایرانی:

1_ کیفیت آب مصرفی می تواند بر مزه چای بسیار تاثیرگذار باشد و جهت استفاده برای چای تنها یکبار آن را بجوشانید زیرا تکرار این عمل از اکسیژن آب کاسته و در نتیجه طعم چای را تغییر می دهد.
2_ استفاده از قوری چینی یکی از موارد قابل توجه بوده و پیش از ریختن چای در آن مقداری آبجوش ریخته و تکان دهید و دور بریزید این عمل مانع از کاسته شدن یکباره حرارت در قوری سرد می شود.
3_ بر حسب نفرات به اندازه کافی چای استفاده کنید برای چای ایرانی به ازای هر فرد یک قاشق چای در قوری ریخته و تا روی چای آب جوش روی آن بریزد و دمای مناسب آب جهت آزاد شدن رایحه چای سیاه 100 درجه می باشد.
4_ مدت دم کشیدن چای سیاه ایرانی 10 الی 12 دقیقه است.
جهت دمکشیدن خوب، بهتر است از پارچه نخی و مناسب بر روی قوری استفاده کنید.

از کجا و چگونه چای سیاه ایرانی را خرید کنیم؟

این سوال شاید برای بسیاری از شما پیش آمده باشد. خرید های اینترنتی روز به روز در بین کسبه ها و حتی خانواده های ایرانی در حال افزایش بوده و این موضوع می تواند مزایای بسیاری همچون کاهش قیمت، کاهش اتلاف وقت جهت گشت و گذار در بازار و خرید های سنتی، و دستیابی به کیفیت برتر در مورد محصولات نوشیدنی و خوراکی را در پی داشته باشد.
بنابراین مجموعه چای ایرانی با داشتن کارشناسان مجرب در این زمینه در طی سال های اخیر کوشیده تا با ارائه چای درجه یک از طریق اینترنتی رضایت شما عزیزان را بیش از پیش از چای ایرانی برانگیخته تا تنها با یک سفارش این چای محبوب را درب محل کار و یا منزل خود دریافت نمایید.

خرید چای ارگانیک ایرانی

خرید چای ارگانیک ایرانی از طریق سفارش آنلاین فراهم گردیده و شما از هر نقطه دنیا می توانید این چای اصیل شمال را با قیمت رقابتی تهیه نمایید.

چای ارگانیک به چایی اتلاق می شود؟

بسیاری از گیاهان در طی مراحل رشدی خود دچار آفت و یا هجوم حشرات قرار می گیرند که نیاز است تا با سموم متناسب از بین بروند که این امر می تواند سبب نفوذ این مواد به برگ ها و سپس به بدن انسان شوند. خوشبختانه با توجه به شرایط ایده آل جهت پرورش چای در دو استان گیلان و مازندران چای تاکنون دچار هیچیک از عوامل فوق نشده و چای این نواحی با عنوان چای ارگانیک ایرانی در دنیا شناخته شده می باشد.


همان طور که می دانید گیاه چای بومی ایران نیست اما از زمان بدو ورود و استفاده از آن مورد علاقه و متناسب با ذائقه ایرانی ها توانست جایگاه و منسب خود را به عنوان دومین نوشیدنی محبوب به خوبی حفظ نماید.
وجود سماور و قوری ها چینی و استکان های کمر باریک و نعلبکی با ورود به منزل هر فرد ایرانی خود نمایی می کرد و حتی در عروسی های سنتی در شمال کشور چای دورنگ برای شیرینی و شادکامی به جهت پذیرایی از عروس و داماد استفاده می شد.
کم کم با تغییر ذائقه ها و اضافه شدن مشغله های کاری چای های ساده و ارگانیک به انواع عطر و اسانس آغشته شدند و سماور جای خود را به کتری های کوچک روی گاز و برقی داد و استفاده از چای کیسه ای جایگزینی برای دم کردن چای شدند به طوری که سریع و با اندکی از آب جوش در عرض چند لحظه آماده مصرف می شوند، غافل از اینکه می تواند در زمان عواقب جبران ناپذیری را برای بدن و سلامت فرد به ارمغان آورد.
به طور کل خرید چای بخش مهمی از زندگانی ما ایرانی ها را شامل می شود و بدین جهت باید مصرف صحیح و انتخاب درست آن را حتما مدنظر قرار دهیم و نوشیدن چای هایی که هیچ نشان و اطمینانی از مواد مصرفی آن نداریم و تی بگ را به حداقل برسانیم.
هم اکنون با تلاش های فراوان و اطلاع از ضرر و زیان های چای های مختلف موجود در بازار و تولید چای سالم و طبیعی در نواحی چایخیز کشورمان از جمله : لاهیجان، لنگرود، شفت، فومن، رامسر، تنکابن، رودسر، املش، چابکسر شرایط به بهتین شکل ممکن فراهم گردیده تا بتوان ضمن خرید چای ارگانیک ایرانی و نوشیدن آن از مزایا و خواص فراوان آن ها بهره مند شد.
اما آیا می دانستید یک فنجان چای ساده پس از یک وعده غذایی با چربی بالا می تواند برخی از آسیب هایی را که در سلول هایمان انجام می شود کاهش داده و به حداقل میزان برساند؟
چای ارگانیک تلخی و گسی خاصی داشته و حاصل چیده شدن برگ های بالایی گیاه هستند و می توان تفاوت آن را به خوبی پس از استفاده از چای تقلبی و حاوی مواد شیمیایی به خوبی متوجه شد.


بازیابی انرژی از دست رفته، آرامبخشی، مسکن درد، از بین برنده التهاب، پیشگیری از لخته شدن خون در رگ ها و هزاران فواید دیگر را می توان از جمله مزیت های چای ارگانیک دانست و خرید عمده چای را به شما افراد دست اندرکار این حوزه پیشنهاد می نماییم.

خرید چای فله ایرانی

خرید چای فله ایرانی از طریق اینترنتی برای تمامی متقاضیان و فروشندگان چای شمال امکان پذیر شد. قیمت های دست اول، اطمینان خاطر از تازگی چای و کیفیت بالا از جمله مزایای این شیوه می باشد.

چای در ایران بیشتر منزله نوشیدنی دارد و تنها به چای سبز از جنبه درمانی و دارویی نگاه ویژه ای می شود غافل از اینکه هر یک از انواع چای ها خصلت و خواص خاص خود را دارا می باشند، حتی در موارد زیادی چای سیاه می تواند در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها نیز مهم واقع شود.


از تمام موضوعات که بگذریم نگاه به بسته بندی چای ایرانی است که در کشور ما اهمیت خاصی با این مورد داده نمی شود و غالبا چای ها به صورت فله خرید و فروش می شوند که در کمتر گوشه دنیا چای بدین گونه مبادله می شود در صورتی که اهمیت به سلایق مشتری ها می تواند در خرید بیشتر و بازدهی سود بالاتر بسیار موثر باشد.
چای ایرانی ویژگی های مثبت بسیاری دارد از جمله اینکه به صورت کاملا ارگانیک پرورش و صد در صد خالص به بازار عرضه می شود و در مراحل چیدن از بهترین برگ های گیاه بهره برده و در کارخانه پس از تایید توسط کارشناسان مربوطه چای ایرانی آماده و درجه بندی می شوند و به صورت فله توزیع و یا روانه شرکت های مورد نظر جهت عملیات فرآوری و یا بسته بندی می گردند.
چای ایرانی تنها در نواحی خاصی از گیلان و مازندران مورد کشت و بهره برداری قرار دارد و این دو استان به لحاظ اقتصاد چای اهمیت خاصی داشته و لازم است تا نگاه و حمایت های ویژه ای به آن ها از سمت مردم و مسئولین دولت شود، زیرا با فراهم نمودن شرایط لازمه می توان شاهد شکوفا شدن هر چه بیشتر صنعت چای ایرانی و خودکفایی آن در آینده بود ضمن اینکه تولیدکنندگان آن کمر همت بسته و تمامی تلاش خود را در ارائه هرچه سطح کیفی بالای چای ایرانی و بهتر شدن آن می نمایند.
چای ایرانی دارای عطر، طعم و رنگ کاملا طبیعی بوده و همین امر سبب می شود تا مشتری با نوشیدن آن طعم تازگی و واقعی چای را إحساس نماید.


چای ایرانی در بخش صادرات چای نیز پرونده های درخشانی داشته و توسط تجار ایرانی و یا بازرگانان سایر مناطق به صورت فله خریداری می شود و تجارت در این زمینه و سودآوری بالای چای فله توانسته سمت و سوی افراد زیادی را به آن جلب نماید.
خرید عمده و جزیی چای مرغوب ایرانی را در محیطی امن و بی دغدغه تجربه کنید و با آگاهی از حفظ سلامت خود و اطرافیان چای ایرانی بنوشید.