خرید اینترنتی چای ایرانی

خرید اینترنتی چای ایرانی با قیمت های مناسب تر و کیفیت بالا را می توان از طریق مجموعه فروش چای ایرانی از خطه شمال در سراسر کشور تجربه نمود.

از زمان ورود چای به ایران و اخت گرفتن آن در بین خانواده های ایرانی سالهاست که می گذرد اما همچنان از جمله محدود محصولاتی است که توانسته با حفظ جایگاهی برای خود برای چندین بار در روز مورد مصرف قرار گیرد حال به هر نحوی چه از طریق دم کردن و چه نوشیدن انواع تی بگ آن که امروزه در تنوع بالایی به بازار جهت خرید تزریق می شوند.
چای ایرانی قابلیت کشت در نواحی شمال را دارا می باشد و چای و چایکاری با مردم این خطه اجین گشته است به طوری که با آغاز فصل چیدن می توان تب و تاب و هیاهوی خاص و صف های طولانی تحویل چای را در این نقاط شاهد بود.


چای ایرانی از جمله چای های سالم دنیا به دلیل عاری بودن از هرگونه سموم و آفت کش شیمیایی نامگذاری شده و امروزه مشتریان و خریداران بالایی را از سمت سایر کشور ها دارا می باشد که می توان به ترکیه، عراق، روسیه، ازبکستان، أفغانستان، آلمان و …. اشاره نمود، که در زمینه صادرات چای ایرانی هنوز جای کار و تلاش بیشتری با توجه به نوع عرضه شدن چای ایرانی إحساس می شود.


هم اکنون در نواحی چایخیز کشور در کنار توزیع چای فله برند های پرقدرت و پرآوازه داخلی در حال فعالیت و بسته بندی متنوع چای ایرانی هستند به طوری که می توان چای های متناسب با هر ذائقه و سلیقه ای را در میان آن ها جستجو نمود.
عطر،طعم و رنگ چای ایرانی برای اینکه به خوبی نمایان شود شما نیاز دارید تا آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه دم نمایید و این از خصوصیات مثبت برای یک چای طبیعی و خالص است که در دنیای پر از استفاده از سم و اسانس کمتر می توان یک نوشیدنی را با اطمینان از سلامتش به راحتی خرید و میل نمود.

 

 

خرید چای ایرانی :

در حال حاضر شیوه های نوین در ارائه چای همچون خرید های اینترنتی راه را برای فرهنگ سازی و شناخت هرچه بیشتر باز نموده اند به طوری که در روش اینترنتی حذف مرز ها سبب شده تا دسترسی ها بیشتر و ارتباطات قویتری در این زمینه ایجاد شود و با خرید اینترنتی می توان سفارشات عمده و حتی جزیی چای را به راحتی انجام و به آنچه که مدنظر بوده با کیفیتی فراتر دست پیدا نمود.
چای ایرانی نمونه ای زلال و شفاف از دسترنج کشاورزان و تولیدکنندگان داخلی است که جهت ارج نهادن به این زحمات بی شائبه خرید و مصرف آن را به تمام شما عزیزان پیشنهاد می نماییم.

مرکز خرید چای اصل و درجه یک لاهیجان

مرکز خرید چای ایرانی بهترین چای درجه یک و اصل لاهیجان را با توجه به استقرار در لاهیجان با قیمت هایی رقابتی آماده فروش نموده است.

لاهیجان از جمله مناطق خاص و زیبا واقع در استان گیلان است که با ورود به این شهر با مناظر زیبایی از باغات وسیع چای مواجه می شوید که از جمله گیاهان بی خزان و همیشه سبز محسوب شده و در هر فصل زیبایی خاص خود را داراست به طوری که در زمستان نیز با گلدهی چشم انداز قشنگی را به لاهیجان می بخشد و یکی از مرکز ها و جاذبه های مهم برای مسافرین محسوب می گردد.

گل گیاه چای

بذر چای

نوشیدن چای در بین مردم ایران از زمان های قدیم رایج بوده اما کشت و ترویج آن از سال 1279 هجری شمسی توسط فردی با نام محمد میرزا چایکار (کاشف السلطنه) در منطقه ای با نام چارخانه سر لاهیجان آغاز و سپس توسعه پیدا نمود و کارخانه های چایسازی یکی پس از دیگری ساخته و آغاز به کار نمودند.
هم اکنون پس از گذشت سال ها چای لاهیجان وجهه خوب و نامی خود را همچنان در بین مردم حفظ نموده به طوری که درجه یک ترین و اصل ترین چای تولید داخل به لاهیجان نسبت داده می شود.

کاشف السلطنه پدر چای ایران

با توجه به آزماشات به عمل آمده و اثبات وجود رایحه بالا در چای لاهیجان نسبت به مناطق همجوار، با توجه به شرایط جوی و وجود کرک های بیشتر بر روی برگ اهمیت توجه به چای این شهر را بیش از پیش مورهن ساخت.
وجود مرکز سندیکای چای و نظارت سفت و سخت بر کیفیت چای لاهیجان سبب شد تا نگاه ویژه تجار و بازرگانان و خریداران عمده به این نقطه جلب شده و می توان انواع چای سیاه و چای سبز را بسته به سطح کیفی مختلف در نرخ های متفاوت و مورد درخواست خرید نمود.
برداشت چای در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می گیرد که چای بهاره لاهیجان یکی از بی نظیرترین چای ها با عطر، طعم و رنگی خاص است که متقاضیان بالایی را در طول سال دارا می باشد.


درجه یک ترین و اصل ترین چای حاصل چیده شدن مرغوب ترین برگ یا به اصطلاح یک غنچه و دوبرگ بالایی گیاه می باشد و تقسیم بندی چای پس از تولید در کارخانه شامل سرگل، ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاکه است که هر یک ممکن است مجدد شامل درجه های یک و دو شوند.
چای لاهیجان پس از سال ها از آغاز تولیدش همچنان سالم و عاری از مواد شیمیایی به صورت خالص به بازار عرضه می شود، اما در این میان با توجه به بازار پرتقاضای این چای واسطه های بسیاری از نقاط مختلف در جذب این محصول نموده که شاید در مواقعی خرید چای را برای فرد با شک و تردید مواجه نماید.
مرکز چای ارگانیک با توجه به سابقه در این زمینه و با داشتن کارشناسان مجرب آماده ارائه درجه یک ترین چای لاهیجان در هر برهه سال برای درخواست کنندگان داشته و می توانید چای دبش و اصل لاهیجان را به صورت عمده و حتی جزیی ، فله و بسته بندی تنها از طریق ثبت سفارش در کوتاهترین زمان خریداری و در محل مورد نظر خود دریافت نمایید.

خرید چای ایرانی ارگانیک فروشگاه چای شمال

خرید چای ایرانی ارگانیک فروشگاه چای شمال از طریق اینترنتی توانسته در معرفی هر چه بهتر چای ایران مثمر ثمر بوده و مرغوب ترین چای سیاه و سبز عمده و جزیی با قیمت رقابتی در این مجموعه به فروش می رسد.

آیا تاکنون تجربه خرید مستقیم چای ایرانی از شمال را داشته اید؟
ملاک شما در زمان خرید چای از یک چای خوب چیست؟
همان طور که می دانید چای نوشیدنی در دسترسی بوده که امروزه در تمام منازل ما ایرانی ها به طور حتم وجود داشته و استفاده از آن را می توان بدون محدودیت در تمامی سنین مشاهده نمود، اما با این اوصاف آیا به سلامت چایی که انتخاب می کنید اهمیت می دهید؟
چای سیاه و چای سبز در کل دنیا واژه ای شناخته شده است که در شمال کشور ما نیز در حال پرورش و تولید می باشد.
با ورود بوته چای به ایران و گذشت کاشت آن در نواحی شمال همچون شهر لاهیجان چایکاری و تولید چای به یک منبع درآمدزا برای کشاورزان و کارخانه های چایسازی تبدیل شد و با گسترش سطح باغ های چای و عدم استفاده از مواد شیمیایی، چای ایرانی به عنوان چای ارگانیک در دنیا معروف شد.
هنگامی که برگ چای چیده و به کارخانه ارسال می شود در مرحله پلاس یا تخمیر رنگ چای عوض شده و سیاه گشته و سبب ایجاد عطر و طعم در آن و چای حاصله را چای سیاه می نامند، اما اگر برگ های چای سریعا خشک شود و تخمیر در آن صورت نگیرد نتیجه چای سبز شده که رنگ کمتری را دارد.


در بسیاری از چای های وارداتی دیده می شود که چای آغشته به رنگ و رایحه بوده که سریعا آماده نوشیدن می گردد و حال آنکه یک چای اگر طبیعی و ارگانیک باشد باید مدتی دم کشیده تا آماده سرو شده و خواص موجود در خود را آزاد نماید.
به طور کل به چایی ارگانیک اتلاق می شود که در هیچ مرحله ای از پرورش تا تولید در آن از مواد شیمیایی استفاده نگردد و این چای می تواند با علم بهترین و سالم ترین نوشیدنی با خیالی آسوده مورد مصرف قرار گیرد.

همچنین چای به دلیل دارا بودن کالری بسیار پایین می تواند بسیار مفید واقع شود اما مصرف تنقلات شیرین و مصنوعی در کنار آن می تواند عوارضی همچون چاقی و… را به همراه داشته باشد.
در بین چای های برداشت شده شمال می توان چای بهاره را به عنوان مرغوب ترین چای دانست.
چای سرگل و ممتاز ملقب به بهترین چای بوده و بیشترین آمار خرید را در بین چای های ایرانی دارا می باشند.

خرید چای شمال از فروشگاه اینترنتی :

چای ایرانی منحصر به دو استان گیلان با سطح 90% و مازندران 10% می باشد که سبب شده تا این دو نقطه به مکانی قابل اطمینان جهت خرید چای در حجم های مختلف و بخش مهم تامین انواع چای صادراتی گردند.
فروشگاه های واقعی بسیاری در سطح کشور به عرضه چای شمال مشغول می باشند ولی در موارد بسیاری دیده شده که علاوه بر مشغله های موجود زمان مبحث مهمی بوده که احداث فروشگاه های مجازی سبب شده اند تا هر فرد بتواند به راحتی و با خیالی آسوده و با حق انتخاب بهتر و بیشتر چای اصیل و ارگانیک شمال را با صرف حداقل هزینه خرید نماید.


خرید چای ایرانی ارگانیک را با فروشگاه چای شمال تجربه کنید.

 

فروش عمده و جزیی چای شمال در تهران

آیا مطلع هستید که فروش عمده و جزیی چای از شمال تا تهران به صورت مستقیم امکان پذیر گردیده است؟ سایت چای ارگانیک ایرانی با قیمت های رقابتی چای شمال همراهتان خواهد بود.

چای یک نوشیدنی با بمبی از انرژی و فواید بیشمار است که می تواند به صورت تنها و خالص خواص بالایی را به بدن هر فرد برساند ضمن اینکه از بروز بسیاری از بیماری ها و پیشروی آن ها جلوگیری می نماید.
اصولا چای ها به صورت عمده توسط مراکز فروش چای و فعالین در این حوزه خریداری و در نهایت به مصرف کننده سپرده می شود که اصولا همین پروسه می تواند نقش تعیین کننده ای را در فروش هرچه بیشتر داشته باشد زیرا در صورتی که چای مرغوب و باکیفیت و متناسب با سلایق جامعه و بازار هدف به همراه نرخ ایده آل عرضه شود می تواند ضمن اینکه جزیی بوده اما با رضایت مواجه شده و فروش بالاتری را در کنارش تجربه نمود.
در خطه سرسبز شمال شرایط و جبهه آب و هوایی سبب شده تا گیاه چای به خوبی رشد و با وجود کارخانه های متعدد چایسازی باکیفیتی بالا تهیه و آماده گردد.


بیشترین حجم تولید و تقاضا مربوط به چای سیاه و چای سبز است که علاوه بر بازار داخل، صادرات چای شمال نیز بخش مهمی به لحاظ اقتصادی داراست و سبب شده تا شهر های چایخیز شمال به منابع مهم تامین چای برای تجار و بازرگانان تبدیل شود.
وجود برند های نامی و معتبر همچون : رفاه، تیما، غنچه اصیل و… نیز با ارائه انواع چای ها به صورت بسته بندی در کنار فله نیز شاخصه مهم و در جهت رفع نیاز و درخواست مشتریان بوده و در پیشبرد صنعت چای ایران تلاش های بی وقفه ای را به انجام رسانیده اند.


دیر دم بودن چای شمال شاید از جمله مسائلی باشد که ذهن بسیاری را درگیر نموده و شاید دیدی بر دوری از این چای است اما آیا می دانستید که خصلت یک چای طبیعی دیر دم بودن آن است؟
اصولا برای اینکه یک چای به خوبی آماده مصرف شود و بتواند انتظار شما را فراهم نماید باید مدت زمان 10 الی 12 دقیقه را سپری نماید و تامل این تایم می تواند نتیجه خوب و مطلوبی را برایتان به ارمغان آورد.
در مورد میزان چای در قوری باید اینگونه عنوان کرد که چای های حاوی اسانس و رنگ نیاز نیست که مقدار زیادی از آن در قوری ریخته شود ولی یک چای طبیعی باید به ازای هر نفر از یک قاشق استفاده کرد و آب باید تنها تا روی چای را بپوشاند و اجازه داد تا دم کشیده تا یک چای لب سوز و لب دوز را در اختیار داشه باشید.

حال شما که در تهران و یا سایر کلان شهر ها هستید و شغلی مرتبط با چای دارید و یا مصرف کننده خانگی هستید چگونه چای خود را تامین می نمایید؟ آیا تمایل دارید تا بدون اتلاف وقت و گشت و گذار در بازار چای را درب منزل و محل کارخود تحویل بگیرید؟
مجموعه پیش روی با توجه به حساسیت این موضوع و با داشتن کارشناسان مجرب در این زمینه تلاش نموده تا بهترین و اعلاترین چای های ایرانی را به صورت عمده و جزیی در تهران و… آماده فروش و عرضه نماید تا بتوانید چای شمال را به صورت کاملا تازه و کیفیت عالی دریافت و از عطر و طعم و رنگ خوش این چای محبوب بهره مند شوید.

فروش آنلاین چای ایرانی

آیا از مزایای فروش آنلاین چای مطلع هستید؟ بین چای ایرانی و چای خارجی کدامیک را می پسندید و چرا؟ دوست دارید تا با داشتن قیمت رقابتی و کیفیت بالا درآمدزایی خوبی را تجربه کنید؟

گیاه چای و چای حاصله از آن جنبه تجاری بالایی را در دنیا دارا می باشند به طوری که در کل جهان مصرف و معاملات فروش بالایی را طی قرن ها از گذشت مصرفش همچنان به خود اختصاص می دهد و این صنعت پرکاربرد توانسته سبب اشتغالزایی بسیاری چه به طور مستقیم و چه غیر مستقیم گردد به طوری که حتی می توان کشورهایی را یافت که شرایط کشت و تولید چای را نداشته اما با واردات و فرآوری های انجام شده بر روی چای و سپس صادرات آن ها توانسته اند از قدرتمندان بزرگ در این زمینه محسوب شوند.

 

سرانه مصرف چای در کشور ها


در دنیای امروز مشتری مداری یکی از ارکان ها و مهمترین نکات قابل توجه در فروش چای محسوب شده، به طوری که جلب رضایت مشتری = با افزایش فروش اما به شرطی که کیفیت همچنان حفظ و یا حتی ارتقاء یابد.
فروش های آنلاین و ایجاد فروشگاه اینترنتی چای از جمله راه کارها و شیوه های نوینی است که با استقبال از سمت خریداران مواجه شده، زیرا روش توانسته خواسته و نیاز مصرف کننده را به بهترین نحو فراهم نموده و فرد می تواند با انبوهی از سطح و حق انتخاب آنچه را که می پسندد به راحتی و در سریعترین زمان در محل مورد توافق در اختیار داشته باشد.
چای ایرانی در کنار رقبای بسیاری که به همراه دارد هم اکنون یکی از چای های کاملا ارگانیک و طبیعی شناخته شده، زیرا در طی مراحل پرورش و تولید در کارخانه هیچ افزودنی شیمیایی به آن اضافه نشده و صد در صد خالص به بازار عرضه می شود.
برند سازی چای از جمله موارد رو به افزایش در ایران بوده اما صنعت بسته بندی در این بخش هنوز نیاز به فعالیت و تلاش بیشتری دارد تا با هرچه چشمگیر تر نمودن آن بتواند میل و رقبت خرید را در افراد افزایش دهد.
با وجود انواع چای سیاه و سبز موجود در فروشگاه ها، بهتر آن است که با توجه به استفاده بالای چای در بین خانوارهای ایرانی شناخت و آگاهی از نوع چای مصرفی آنها افزایش یابد تا علاوه بر انتخاب صحیح، سلامت جامعه نیز تضمین گردد.

چای ایرانی به صورت سیاه و سبز در شمال و در دو استان گیلان و مازندران با داشتن سطح باغات وسیع تهیه و توزیع می گردد که هر یک در مراحل انتهایی در کارخانه با توجه به سطح کیفی ارزش گذاری و درجه بندی می شوند که می توان به چای سرگل و چای ممتاز (به دست آمده از مرغوب ترین قسمت گیاه یعنی یک غنچه و دو برگ بالایی)، چای شکسته، چای قلم (برگ های ضخیم تر) ، چای باروتی و چای خاکه اشاره نمود که هرچه چای ظاهر درشت تر داشته باشد بهتر می باشد.
چای ایرانی در سه چین قابل برداشت بوده یعنی بهار، تابستان و پاییز، و در زمستان با توجه به خشبی شدن برگ ها اجازه استراحت به گیاه داده می شود.
با تمام تواصیف، زحمات و مشکلات پیش روی چای ایرانی و عدم حمایت های لازمه مشتریان خاص و دایمی خود را چه در داخل کشور و چه برون از مرز در سایر نقاط دنیا دارا بوده و هم اکنون سالیانه شاهد ورود تجار و بازرگانان سایر نقاط به مناطق چای خیز جهت تامین چای می باشیم که توجه به این مورد و شناخت نیاز بازار هدف و ارائه چای خوب و مطابق با سلایق آن ها می تواند بسیار حایز اهمیت باشد.
هم اینک با فروش آنلاین چای ایرانی می توانید به آسانی سفارش های خود را ثبت و مطابق با سلیقه و شناخت مشتریان خود چای فله و بسته بندی را در حجم های عمده و جزیی در سریعترین زمان با وجود تیپاکس، پست، باربری و… در محل کار و یا زندگی خود تحویل بگیرید، قطعا خوشحال خواهیم شد تا نقطه نظرات خود را در این رابطه با ما در میان بگذارید.
رضایت و تداوم همکاری با شما محترمین از اولویت های کادر مجموعه چای ایرانی می باشد.

 

 

 

تولید و فروش چای ایرانی

آیا از مراحل تولید چای ایرانی در کارخانه مطلع هستید؟ فروش عمده چای در حال حاضر به چه شیوه هایی در حال انجام است؟ چرا در بازار های مختلف با قیمت مختلف چای مواجه می شویم؟

تولید چای با دریافت برگ سبز چای از چایکاران آغاز می شود، بدین صورت که کشاورزان برگ های مرغوب چای را از مزارع، توسط قیچی و یا دستی می چینند و در داخل زنبیل های بزرگ به کارخانه تحویل می دهند.

مراحل تولید چای ایرانی به شرح ذیل می باشد.

پلاس :

از زمان چیدن تا تحویل به کارخانه چای و شروع عملیات تولید، می بایست مدت زمان کوتاهی سپری شود، چنانچه این عمل به کندی صورت پذیرد درون برگ چای فعل و انفعالات شیمیایی آغاز می گردد و منجر به تولید حرارت، سیاه شدن و نهایتا کاسته شدن کیفیت می شود.
عملیات پلاس پس از تحویل سریعا برای جذب آب اضافی صورت می گیرد، زیرا برگ های سبز و تازه چای به طور متوسط حاوی 75 تا 80 درصد آب می باشند، که این میزان در جریان عمل پلاساندن حدودا به 50 تا 60 درصد تقلیل می یابد.
در سرتاسر اتاق پلاس، تراف هایی تعبیه شده است که باعث پلاسیده شدن برگ ها می شوند. این تراف ها در واقع صفحه های بزرگ و طویلی هستند که بر روی آنها توری سیمی تعبیه شده است، به طوری که در زیر آنها جریان هوا وجود دارد (جریان هوا توسط فن های بزرگی که در ابتدای تراف وجود دارد، تولید می شود)، فن ها قادرند هم باد گرم و هم باد سرد تولید کنند و شدت و دما نیز توسط دریچه موجود در انتهای تراف تنظیم می شود.
در طول این مرحله کارگران چندین بار برگ های چای را زیرو رو می کند، تا برگ ها به صورت یکنواخت پلاسیده شود.

 

مالش :

در این مرحله چای های پلاس شده وارد دستگاه مالش می شوند. این دستگاه از دو قسمت تشکیل شده که قسمت پایین آن ثابت بوده و به زمین متصل و قسمت بالایی آن متحرک است (حرکات بیضوی). برگ هایی که بین این دو قسمت قرار می گیرند، حالت لوله ای و گرد پیدا می کنند.
در این مرحله علاوه بر اینکه برگ ها از نظر شکل ظاهری پیچ خورده می شوند، عصاره آن ها نیز خارج می شود که مالش دور اول نامیده می شود و اگر برگ ها ضمخت و درشت باشند باید برای بار دوم و سوم نیز مالش داده می شوند.
مدت زمان مالش نسبت به ضخامت برگ ها از 30 تا 90 و نهایتا 120 دقیقه به طول می انجامد.
در نتیجه ی این فرآیند رنگ و طعم چای حاصل می شود و چنانچه عملیات به خوبی انجام نشود، شیره مذکور در سلول های برگ باقی مانده و هنگام طبخ، چای کمرنگ می شود.

 

غربال :

هدف اصلی از این مرحله جدا نمودن برگ های ریز و لطیف از برگ های درشت و ضخیم می باشد و طی عملیات غربال کردن از حرارت برگ ها که در اثر عملیات مالش ایجاد شده است، کاسته می شود.

اکسیداسیون :

در این مرحله برگ هایی که نیاز به فرآیند اکسیداسیون دارند، در اتاق های تاریک با حرارت 21 تا 26 درجه سانتی گراد و رطوبت حدودا 98% کنترل می شوند تا واکنش های شیمیایی که در مرحله مالش آغاز شده بود، در اینجا تکمیل گردد و کلروفیل موجود در برگ ها توسط آنزم ها شکسته و تانن ها آزاد می شوند. درجه اکسیداسیون قطعا نقش کلیدی در تعیین طعم و عطر نهایی چای دارد که سپس با خشک شدن تثبیت می یابند.

خشک کردن چای :

در این مرحله برگ ها توسط دستگاه خشک کن، با حرارت متوسط کاملا خشک می شوند این دستگاه دارای سینی های مختلفی می باشد، که برگ ها در آن پخش شده و از قسمت پایین حرارت داده می شوند و نهایتا 20 دقیقه به طول می انجامد و اب موجود در برگ ها به حدود 4 تا 5 درصد می رسد و بدین ترتیب چای آماده فروش به بازار می شود.

غربال و درجه بندی چای :

اصولا این مرحله توسط دستگاه خاصی انجام می گیرد که وظیفه دستگاه جدا کردن قسمت های ساقه که همراه با برگ های چیده شده و به کارخانه انتقال یافته است، می باشد.
این دستگاه دارای لوله های پلاستیکی بوده، که ضمن چرخش اکتریسیته ایجاد کرده و چوب را از برگ های چای جدا می کند.
در نهایت چای به دستگاه غربال انتقال می یابد که تقریبا حالت الک مانند دارد، این سینی ها مانند الک حرکت کرده و براساس اندازه و سوراخ های آن، چای ریز و درشت از هم جدا می شوند و به انواع چای ممتاز، چای شکسته، چای قلم، چای باروتی و چای خاکه درجه بندی می شوند که هر یک نرخ خاصی را با توجه به کیفیت دارا هستند.

مراحل تولید انواع چای

فروش چای ایرانی :

با توجه به حجم بالای استقبال از چای در ایران می توان دسترس پذیری هر چه آسان تر و بهتر را در فروش بالاتر بسیار موثرتر دانست ضمن اینکه کیفیت و بهای چای نیز در این امر نقش بسزایی را دارا می باشند.
با وجود و تولید چای ایرانی در شمال کشور نمی توان عواملی چون واسطه های فراوان و فاصله موجود بین شهر ها را نادیده گرفت که در موارد بسیاری تاثیرات سوء و جبران ناپذیری را بر چای ایرانی به جا نهاده اند.
برای رفع این مشکل تدابیر و راهکاری اندیشیده شده است که فروش اینترنتی و مستقیم از طریق مراکز و فروشگاه آنلاین چای می تواند در کسب اعتماد و اطمینان و کاهش هزینه ها نقش مهمی را ایفا نمایند کما اینکه در طی سال های اخیر شاهد استقبال از این شیوه فروش بوده ایم و حجم و تعداد تماس های بالا و همکاری مداوم با شما عزیزان گویای این امر بوده و امید داریم تا با عرضه چای از مراکز چایسازی به فعالین این عرصه شاهد پیشبرد و توسعه فرهنگ مصرف چای ایرانی بیش از گذشته باشیم.