فروش عمده و جزیی چای شمال در تهران

آیا مطلع هستید که فروش عمده و جزیی چای از شمال تا تهران به صورت مستقیم امکان پذیر گردیده است؟ سایت چای ارگانیک ایرانی با قیمت های رقابتی چای شمال همراهتان خواهد بود.

چای یک نوشیدنی با بمبی از انرژی و فواید بیشمار است که می تواند به صورت تنها و خالص خواص بالایی را به بدن هر فرد برساند ضمن اینکه از بروز بسیاری از بیماری ها و پیشروی آن ها جلوگیری می نماید.
اصولا چای ها به صورت عمده توسط مراکز فروش چای و فعالین در این حوزه خریداری و در نهایت به مصرف کننده سپرده می شود که اصولا همین پروسه می تواند نقش تعیین کننده ای را در فروش هرچه بیشتر داشته باشد زیرا در صورتی که چای مرغوب و باکیفیت و متناسب با سلایق جامعه و بازار هدف به همراه نرخ ایده آل عرضه شود می تواند ضمن اینکه جزیی بوده اما با رضایت مواجه شده و فروش بالاتری را در کنارش تجربه نمود.
در خطه سرسبز شمال شرایط و جبهه آب و هوایی سبب شده تا گیاه چای به خوبی رشد و با وجود کارخانه های متعدد چایسازی باکیفیتی بالا تهیه و آماده گردد.


بیشترین حجم تولید و تقاضا مربوط به چای سیاه و چای سبز است که علاوه بر بازار داخل، صادرات چای شمال نیز بخش مهمی به لحاظ اقتصادی داراست و سبب شده تا شهر های چایخیز شمال به منابع مهم تامین چای برای تجار و بازرگانان تبدیل شود.
وجود برند های نامی و معتبر همچون : رفاه، تیما، غنچه اصیل و… نیز با ارائه انواع چای ها به صورت بسته بندی در کنار فله نیز شاخصه مهم و در جهت رفع نیاز و درخواست مشتریان بوده و در پیشبرد صنعت چای ایران تلاش های بی وقفه ای را به انجام رسانیده اند.


دیر دم بودن چای شمال شاید از جمله مسائلی باشد که ذهن بسیاری را درگیر نموده و شاید دیدی بر دوری از این چای است اما آیا می دانستید که خصلت یک چای طبیعی دیر دم بودن آن است؟
اصولا برای اینکه یک چای به خوبی آماده مصرف شود و بتواند انتظار شما را فراهم نماید باید مدت زمان 10 الی 12 دقیقه را سپری نماید و تامل این تایم می تواند نتیجه خوب و مطلوبی را برایتان به ارمغان آورد.
در مورد میزان چای در قوری باید اینگونه عنوان کرد که چای های حاوی اسانس و رنگ نیاز نیست که مقدار زیادی از آن در قوری ریخته شود ولی یک چای طبیعی باید به ازای هر نفر از یک قاشق استفاده کرد و آب باید تنها تا روی چای را بپوشاند و اجازه داد تا دم کشیده تا یک چای لب سوز و لب دوز را در اختیار داشه باشید.

حال شما که در تهران و یا سایر کلان شهر ها هستید و شغلی مرتبط با چای دارید و یا مصرف کننده خانگی هستید چگونه چای خود را تامین می نمایید؟ آیا تمایل دارید تا بدون اتلاف وقت و گشت و گذار در بازار چای را درب منزل و محل کارخود تحویل بگیرید؟
مجموعه پیش روی با توجه به حساسیت این موضوع و با داشتن کارشناسان مجرب در این زمینه تلاش نموده تا بهترین و اعلاترین چای های ایرانی را به صورت عمده و جزیی در تهران و… آماده فروش و عرضه نماید تا بتوانید چای شمال را به صورت کاملا تازه و کیفیت عالی دریافت و از عطر و طعم و رنگ خوش این چای محبوب بهره مند شوید.

فروش آنلاین چای ایرانی

آیا از مزایای فروش آنلاین چای مطلع هستید؟ بین چای ایرانی و چای خارجی کدامیک را می پسندید و چرا؟ دوست دارید تا با داشتن قیمت رقابتی و کیفیت بالا درآمدزایی خوبی را تجربه کنید؟

گیاه چای و چای حاصله از آن جنبه تجاری بالایی را در دنیا دارا می باشند به طوری که در کل جهان مصرف و معاملات فروش بالایی را طی قرن ها از گذشت مصرفش همچنان به خود اختصاص می دهد و این صنعت پرکاربرد توانسته سبب اشتغالزایی بسیاری چه به طور مستقیم و چه غیر مستقیم گردد به طوری که حتی می توان کشورهایی را یافت که شرایط کشت و تولید چای را نداشته اما با واردات و فرآوری های انجام شده بر روی چای و سپس صادرات آن ها توانسته اند از قدرتمندان بزرگ در این زمینه محسوب شوند.

 

سرانه مصرف چای در کشور ها


در دنیای امروز مشتری مداری یکی از ارکان ها و مهمترین نکات قابل توجه در فروش چای محسوب شده، به طوری که جلب رضایت مشتری = با افزایش فروش اما به شرطی که کیفیت همچنان حفظ و یا حتی ارتقاء یابد.
فروش های آنلاین و ایجاد فروشگاه اینترنتی چای از جمله راه کارها و شیوه های نوینی است که با استقبال از سمت خریداران مواجه شده، زیرا روش توانسته خواسته و نیاز مصرف کننده را به بهترین نحو فراهم نموده و فرد می تواند با انبوهی از سطح و حق انتخاب آنچه را که می پسندد به راحتی و در سریعترین زمان در محل مورد توافق در اختیار داشته باشد.
چای ایرانی در کنار رقبای بسیاری که به همراه دارد هم اکنون یکی از چای های کاملا ارگانیک و طبیعی شناخته شده، زیرا در طی مراحل پرورش و تولید در کارخانه هیچ افزودنی شیمیایی به آن اضافه نشده و صد در صد خالص به بازار عرضه می شود.
برند سازی چای از جمله موارد رو به افزایش در ایران بوده اما صنعت بسته بندی در این بخش هنوز نیاز به فعالیت و تلاش بیشتری دارد تا با هرچه چشمگیر تر نمودن آن بتواند میل و رقبت خرید را در افراد افزایش دهد.
با وجود انواع چای سیاه و سبز موجود در فروشگاه ها، بهتر آن است که با توجه به استفاده بالای چای در بین خانوارهای ایرانی شناخت و آگاهی از نوع چای مصرفی آنها افزایش یابد تا علاوه بر انتخاب صحیح، سلامت جامعه نیز تضمین گردد.

چای ایرانی به صورت سیاه و سبز در شمال و در دو استان گیلان و مازندران با داشتن سطح باغات وسیع تهیه و توزیع می گردد که هر یک در مراحل انتهایی در کارخانه با توجه به سطح کیفی ارزش گذاری و درجه بندی می شوند که می توان به چای سرگل و چای ممتاز (به دست آمده از مرغوب ترین قسمت گیاه یعنی یک غنچه و دو برگ بالایی)، چای شکسته، چای قلم (برگ های ضخیم تر) ، چای باروتی و چای خاکه اشاره نمود که هرچه چای ظاهر درشت تر داشته باشد بهتر می باشد.
چای ایرانی در سه چین قابل برداشت بوده یعنی بهار، تابستان و پاییز، و در زمستان با توجه به خشبی شدن برگ ها اجازه استراحت به گیاه داده می شود.
با تمام تواصیف، زحمات و مشکلات پیش روی چای ایرانی و عدم حمایت های لازمه مشتریان خاص و دایمی خود را چه در داخل کشور و چه برون از مرز در سایر نقاط دنیا دارا بوده و هم اکنون سالیانه شاهد ورود تجار و بازرگانان سایر نقاط به مناطق چای خیز جهت تامین چای می باشیم که توجه به این مورد و شناخت نیاز بازار هدف و ارائه چای خوب و مطابق با سلایق آن ها می تواند بسیار حایز اهمیت باشد.
هم اینک با فروش آنلاین چای ایرانی می توانید به آسانی سفارش های خود را ثبت و مطابق با سلیقه و شناخت مشتریان خود چای فله و بسته بندی را در حجم های عمده و جزیی در سریعترین زمان با وجود تیپاکس، پست، باربری و… در محل کار و یا زندگی خود تحویل بگیرید، قطعا خوشحال خواهیم شد تا نقطه نظرات خود را در این رابطه با ما در میان بگذارید.
رضایت و تداوم همکاری با شما محترمین از اولویت های کادر مجموعه چای ایرانی می باشد.

 

 

 

تولید و فروش چای ایرانی

آیا از مراحل تولید چای ایرانی در کارخانه مطلع هستید؟ فروش عمده چای در حال حاضر به چه شیوه هایی در حال انجام است؟ چرا در بازار های مختلف با قیمت مختلف چای مواجه می شویم؟

تولید چای با دریافت برگ سبز چای از چایکاران آغاز می شود، بدین صورت که کشاورزان برگ های مرغوب چای را از مزارع، توسط قیچی و یا دستی می چینند و در داخل زنبیل های بزرگ به کارخانه تحویل می دهند.

مراحل تولید چای ایرانی به شرح ذیل می باشد.

پلاس :

از زمان چیدن تا تحویل به کارخانه چای و شروع عملیات تولید، می بایست مدت زمان کوتاهی سپری شود، چنانچه این عمل به کندی صورت پذیرد درون برگ چای فعل و انفعالات شیمیایی آغاز می گردد و منجر به تولید حرارت، سیاه شدن و نهایتا کاسته شدن کیفیت می شود.
عملیات پلاس پس از تحویل سریعا برای جذب آب اضافی صورت می گیرد، زیرا برگ های سبز و تازه چای به طور متوسط حاوی 75 تا 80 درصد آب می باشند، که این میزان در جریان عمل پلاساندن حدودا به 50 تا 60 درصد تقلیل می یابد.
در سرتاسر اتاق پلاس، تراف هایی تعبیه شده است که باعث پلاسیده شدن برگ ها می شوند. این تراف ها در واقع صفحه های بزرگ و طویلی هستند که بر روی آنها توری سیمی تعبیه شده است، به طوری که در زیر آنها جریان هوا وجود دارد (جریان هوا توسط فن های بزرگی که در ابتدای تراف وجود دارد، تولید می شود)، فن ها قادرند هم باد گرم و هم باد سرد تولید کنند و شدت و دما نیز توسط دریچه موجود در انتهای تراف تنظیم می شود.
در طول این مرحله کارگران چندین بار برگ های چای را زیرو رو می کند، تا برگ ها به صورت یکنواخت پلاسیده شود.

 

مالش :

در این مرحله چای های پلاس شده وارد دستگاه مالش می شوند. این دستگاه از دو قسمت تشکیل شده که قسمت پایین آن ثابت بوده و به زمین متصل و قسمت بالایی آن متحرک است (حرکات بیضوی). برگ هایی که بین این دو قسمت قرار می گیرند، حالت لوله ای و گرد پیدا می کنند.
در این مرحله علاوه بر اینکه برگ ها از نظر شکل ظاهری پیچ خورده می شوند، عصاره آن ها نیز خارج می شود که مالش دور اول نامیده می شود و اگر برگ ها ضمخت و درشت باشند باید برای بار دوم و سوم نیز مالش داده می شوند.
مدت زمان مالش نسبت به ضخامت برگ ها از 30 تا 90 و نهایتا 120 دقیقه به طول می انجامد.
در نتیجه ی این فرآیند رنگ و طعم چای حاصل می شود و چنانچه عملیات به خوبی انجام نشود، شیره مذکور در سلول های برگ باقی مانده و هنگام طبخ، چای کمرنگ می شود.

 

غربال :

هدف اصلی از این مرحله جدا نمودن برگ های ریز و لطیف از برگ های درشت و ضخیم می باشد و طی عملیات غربال کردن از حرارت برگ ها که در اثر عملیات مالش ایجاد شده است، کاسته می شود.

اکسیداسیون :

در این مرحله برگ هایی که نیاز به فرآیند اکسیداسیون دارند، در اتاق های تاریک با حرارت 21 تا 26 درجه سانتی گراد و رطوبت حدودا 98% کنترل می شوند تا واکنش های شیمیایی که در مرحله مالش آغاز شده بود، در اینجا تکمیل گردد و کلروفیل موجود در برگ ها توسط آنزم ها شکسته و تانن ها آزاد می شوند. درجه اکسیداسیون قطعا نقش کلیدی در تعیین طعم و عطر نهایی چای دارد که سپس با خشک شدن تثبیت می یابند.

خشک کردن چای :

در این مرحله برگ ها توسط دستگاه خشک کن، با حرارت متوسط کاملا خشک می شوند این دستگاه دارای سینی های مختلفی می باشد، که برگ ها در آن پخش شده و از قسمت پایین حرارت داده می شوند و نهایتا 20 دقیقه به طول می انجامد و اب موجود در برگ ها به حدود 4 تا 5 درصد می رسد و بدین ترتیب چای آماده فروش به بازار می شود.

غربال و درجه بندی چای :

اصولا این مرحله توسط دستگاه خاصی انجام می گیرد که وظیفه دستگاه جدا کردن قسمت های ساقه که همراه با برگ های چیده شده و به کارخانه انتقال یافته است، می باشد.
این دستگاه دارای لوله های پلاستیکی بوده، که ضمن چرخش اکتریسیته ایجاد کرده و چوب را از برگ های چای جدا می کند.
در نهایت چای به دستگاه غربال انتقال می یابد که تقریبا حالت الک مانند دارد، این سینی ها مانند الک حرکت کرده و براساس اندازه و سوراخ های آن، چای ریز و درشت از هم جدا می شوند و به انواع چای ممتاز، چای شکسته، چای قلم، چای باروتی و چای خاکه درجه بندی می شوند که هر یک نرخ خاصی را با توجه به کیفیت دارا هستند.

مراحل تولید انواع چای

فروش چای ایرانی :

با توجه به حجم بالای استقبال از چای در ایران می توان دسترس پذیری هر چه آسان تر و بهتر را در فروش بالاتر بسیار موثرتر دانست ضمن اینکه کیفیت و بهای چای نیز در این امر نقش بسزایی را دارا می باشند.
با وجود و تولید چای ایرانی در شمال کشور نمی توان عواملی چون واسطه های فراوان و فاصله موجود بین شهر ها را نادیده گرفت که در موارد بسیاری تاثیرات سوء و جبران ناپذیری را بر چای ایرانی به جا نهاده اند.
برای رفع این مشکل تدابیر و راهکاری اندیشیده شده است که فروش اینترنتی و مستقیم از طریق مراکز و فروشگاه آنلاین چای می تواند در کسب اعتماد و اطمینان و کاهش هزینه ها نقش مهمی را ایفا نمایند کما اینکه در طی سال های اخیر شاهد استقبال از این شیوه فروش بوده ایم و حجم و تعداد تماس های بالا و همکاری مداوم با شما عزیزان گویای این امر بوده و امید داریم تا با عرضه چای از مراکز چایسازی به فعالین این عرصه شاهد پیشبرد و توسعه فرهنگ مصرف چای ایرانی بیش از گذشته باشیم.

قیمت عمده چای سرگل شمال

قیمت عمده چای سرگل این چای اصیل و مرغوب شمال ایران را می توان از طریق مجموعه فروش چای ارگانیک ایرانی در اختیار داشت و خرید خوبی را تجربه نمود.

شاید واژه چای سرگل برای بسیاری نامی ناآشنا باشد زیرا غالبا چای را در بازار با عناوین زرین و یا ممتاز می شناسند اما باید اینگونه عنوان کرد که چای سرگل در شمال به چایی اتلاق می شود که متعلق به اولین چین چای در فصل بهار و از برگ های نو و شاداب بالایی ساقه حاصل می شود.


مطمئنا برای بسیاری عطر و رنگ چای شاید ملاک مهمی محسوب شود که می توان گفت که چای سرگل از جمله چای های حاوی رایحه بسیار خوش و رنگ بسیار است که می تواد پیشنهاد خوبی برای افرادی که به دنبال چای عمده و کیفیت بسیار بالا می باشند باشد زیرا این چای دارای قیمت بیشتری نسبت به سایر انواع چای ها بوده که در تهیه عمده در نهایت از قیمت آن به میزان زیادی کاسته خواهد شد.
چای و چایکاری در شهر های خاصی از شمال همچون لاهیجان، لنگرود، رودسر، چابکسر، کلاچای، املش، فومن، شفت، صومعه سرا، تنکابن، چالوس و رامسر رونق داشته و به عنوان یک محصول استراتژیک تنها محدود به دو استان گیلان و مازندران می باشد.

قیمت های رقابتی به دلیل وجود مراکز فروش و تولید متعدد در این نقاط شرایط را برای تامین عمده چای فراهم ساخته است و سبب توجه ویژه تجار و بازرگانان قرار گرفته و هم اکنون شاهد افزایش حجم صادرات چای شمال و اهمیت مصرف آن در بین مردم می باشیم که اهمیت در زمینه بسته بندی های شیک و متنوع می تواند بازار بهتری را نسیب این صنعت به یادگار مانده نماید.
کشت چای در شمال قدمت بیش از صد سال را داشته و منبع و ریشه این گیاه مربوط به چین و هندوستان می باشد و هم اکنون بوته های چای در شمال ایران هیبریدی از تلاقی این دو مدل چای هستند.
گیاه چای در شمال در ارتفاعات و مناطق جلگه جوابگویی خوبی را طی سالیان به عمل آورده که با توجه به آب و هوای هر منطقه طعم چای های حاصله متفاوت بوده به طوری که به هیچ عنوان نمی توانید دو چای را در دو منطقه همجوار هم با یک خصوصیت بیابید زیرا قطعا با یکدیگر متفاوت می باند.
چای مناطق پست معطرتر و چای مناطق مرتفع پررنگتر می باشد کما اینکه عملیات تولید در کارخانه و کاشناسی های اعمال شده نیز در این امر تاثیر بسزایی را خواهند داشت.
حال یا ایجاد سایت ها و فروشگاه آنلاین چای می توان مرز ها و حریم ها را شکست و با اتصال مستقیم به شما بتوان علاوه بر قیمت عمده چای سرگل با اطلاع از قیمت سایر چای ها انتخاب بهتر و درست تری را انجام و دریافت چای در محل کار و یا مغازه را بی دغدغه تجربه کرد.

خرید چای ممتاز درجه 1 شمال

خرید چای ممتاز درجه 1 شمال به صورت ویژه و تضمینی در حجم عمده و جزیی با قیمت رقابتی فروش چای در سراسر ایران آغاز شد این یک فرصت استثنایی علی الخصوص برای خریداران کلی چای محسوب می شود.

شما کدام چای را به جهت خرید می پسندید ؟ آیا تنها قیمت چای برایتان اهمیت داشته و یا کیفیت و درجه 1 بودن نیز از موارد قابل توجه شماست؟


چای ممتاز شمال یک چای درجه 1 و مرغوب با عطر و طعمی بی نظیر است که یک چای پرتقاضا در میان سایر انواع چای های شمال به حساب می آید و هرچه پیچش دانه های این چای بیشتر باشد نرخ آن نیز بالاتر خواهد بود.


بوته چای از جمله گیاهانی است که هرساله باید مورد هرس قرار گیرد زیرا ارتفاع آن می تواند تا 8 متر نیز برسد.
برگ های چای قسمت اقتصادی و مهمی شمرده می شوند که نوع و نحوه چیدن آن ها می تواند در تعیین نقش نهایی یعنی کیفیت چای حاصله بسیار حائز اهمیت باشد.


پس از چیدن و قرار گرفتن چای ها در زنبیل های مخصوص چای در شمال چای ها راهی کارخانه جهت تعیین مرحله سرنوشت ساز می شوند در آنجا پس از دسته بندی به درجه 1 و 2 توسط کارشناسان مراحل آماده سازی را طی می نمایند که در این جا مراحل ایجاد چای سیاه و سبز از یکدیگر مجزا بوده و چای های آماده در آخر از الک های خاص عبور داده شوند که چای ممتاز با عنوان چای اعلاء حجم سفارش بالایی را داشته و بیشترین تمرکز نیز بر روی تولید این چای قرار داده می شود به طوری شاهد پیش سفارشات بالا جهت خرید این چای حتی قبل از تولید می باشیم.
چای ها هر چه شکسته تر باشند مدت زمان کمتری را به جهت دمکشیدن نیاز دارند و هر چه درشت تر باشند مانند چای قلم زمان بیشتری را برای این کار به خود اختصاص می دهند، اما هرچه اندازه دانه چای بزرگتر باشد خواص آن بهتر و بیشتر خواهد بود.


در شمال امکان برداشت چای در سه فصل بهار و تابستان و پاییز به فاصله هر 45 روز از برداشت اولیه وجود داشته و بازار پرتکاپویی را می توان در تمامی برهه های سال در نواحی چایخیز شمال مشاهده نمود.
خرید های کلی برای بسیاری از بنک داران و عمده فروشان از جمله عوامل مهم در کسب سود بالاتر و جذب مشتری بیشتر و پرداخت هزینه نهایی کمتر خواهد داشت، بنابر این توجه به این نکته و رعایت نکات مدنظر می تواند خرید خوب و تداوم داری را در پی داشته باشد و این چرخه می تواند هم به نفع تولیدکننده، فروشنده و خریدار باشد.
حال اگر به دنبال خرید و تامین چای ممتاز درجه 1 شمال هستید خرید اینترنتی و مستقیم این چای از نقاط چایخیزی همچون لاهیجان با وجود تامین کنندگان دست اول آغاز گردیده و در هر زمان می توانید با ارائه برگه و لیست سفارشات خود از چای فله و بسته بندی شمال با عنوان چای طبیعی و ارگانیک بهره مند شوید.

سفارش خرید چای ایرانی

کیفیت بالای چای های ایرانی سبب شده تا آمار سفارش خرید آن سیر صعودی یافته و فروش عمده چای سیاه و سبز طبیعی شمال در هر نقطه از کشور که هستید در هر حجمی امکان پذیر گردیده است.

چای این نوشیدنی محبوب با داشتن سابقه و قدمت کهن در این زمینه که توانسته قرن ها پابرجا و همچنان پیشتاز صحنه ها و معاملات خرید پس از آب قرار بگیرد به لحاظ اقتصادی شرایط درآمدزایی و اشتغالزایی بالایی را فراهم ساخته است.
در ایران کشت چای در سال 1279 شمسی با موفقیت انجام و چای و چایخوری در تمام اقشار جامعه رسوخ کرد و تا به امروز که چای از مهمترین کالای خریدی در بین خانواده های ایرانی شده و چنان با زندگی ما عجین شده که در طول شبانه روز چندین نوبت از آن نوشیده می شود تا حس تازگی و شادابی و انرژی مجددی را به ما ببخشد.


با توجه به وجود شغل ها و مشاغل مختلف در این رابطه و وجود تنوع و دادن حق انتخاب بیشتر به مشتری سفارش خرید و درخواست چای ایرانی در انواع چای فله و بسته بندی و برند های مختلف وجود داشته و با وجود فعالان و کارخانه های متعدد چای در ایران این امکان در حال حاضر وجود داشته تا بتوان با اطمینان و اعتماد کامل از نوع چای و تازه بودن تولید سفارشات کلی را ارائه و از بهترین نمونه چای ها بهره مند شد.
چای ایرانی این مزیت را دار بوده که می توان آن را در رنج قیمت و کیفیت مختلف جستجو نمود و چای ها از سطح بالا به پایین یعنی چای سرگل، چای ممتاز، چای شکسته، چای قلم، چای باروتی و چای خاکه با درجه های مختلف دسته بندی می شوند.
چای به رنگ های سیاه، سبز و سفید در ایران بیشترین تقاضا را داشته که هر سه از یگ گیاه تهیه شده و تنها شیوه ایجاد هر یک در کارخانه از یکدیگر مجزا می باشد.


یک چای ایده آل و مرغوب حواستان باشد که نباید سریعا رنگ آزاد کند و لازم است که مدت زمانی را دم کشیده تا این خصلت را آزاد نماید و باید بوی خوش چای را داشته باشند نه رایحه ای شبیه ادکلن و زمانی که مشتی از آن را در دست می گیرید چای وزین باشد نه سبک و پرمانند.

چگونه و از کجا چای ایرانی را خرید کنم؟

مبحثی که در امر خرید چای ایرانی وارد است فاصله های موجود بین شهر های مختلف تا منابع چای در دو استان گیلان و مازندران است که دسترسی به این امر را برای بسیاری دچار مشکل نموده و یا این چای در مناطقی خاص أصلا دیده نمی شود، در حال حاضر و با وجود عصر ارتباطات و دنیای مجازی تدابیری در جهت رفع این مشکل اندیشیده شده و هم اینک می توان مرغوب ترین چای های ایرانی را جهت عرضه در بازار داخلی و حتی خارجی به آسانی و تنها از طریق یک سرچ در اختیار داشت.
کارشناسان مجوعه چای ارگانیک ایرانی آماده هرگونه همکاری با شما عزیزان در زمینه خرید چای می باشند.